| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
urechedan Junior

Data inscrierii: 02/Apr/2007 Mesaje: 13 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 18/04/2007 15:15 Titlul subiectului: Sem. 1- Finante Publice |
|
|
are cineva grilele (raspunsurile) rezolvate la Finante Publice de pe anul 2 sem 1???/
pls cine le are si vrea sa le posteze cu placere...
multumesc _________________ Mark si afaceri ec internationale an III ID |
|
| Sus |
|
 |
Alexandrescu Anca Junior

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: 11/05/2007 13:16 Titlul subiectului: raspunsurile |
|
|
MK_II_FINPUBLICE
FINANTE PUBLICE
TRUE/FALSE
1. Finanþele publice au ******
ANS: T
2. Literatura de specialitate ********
ANS: F
3. Funcþia de repartiþie ******
ANS: T
4. În România, controlul********
ANS: F
5. Din punct de vedere juridic,*****
ANS: T
6. Bugetul *******
ANS: F
7. Bugetele *****ANS: F
8. Bugetele*****ANS: F
9. Bugetele*****ANS: T
10. Bugetele****ANS: T
11. Principiul ****ANS: T
12. Conform ***ANS: T
13. Un buget***ANS: F
14. Principiul ***ANS: T
15. Veniturile***ANS: T
16. Proiectele l***ANS: F
17. Execuþia ***ANS: T
18. Bugetul A***NS: F
19. Reagula ***ANS: F
20. Efectuarea ***ANS: T
21. Efectuarea ***ANS: T
22. Bugetul ***ANS: F
23 . ***ANS: T
24. Gradul****ANS: T
25. Execuþia ***ANS:
26. ***ANS: F
27. Funcþia ***ANS: F
28. Guvernul***ANS: T
29. Nu este asimilatã***ANS: F
30. În condiþii ***ANS: F
31. Convenþia ***ANS: T
32. Conform ***ANS: F
33. Literatura ***ANS: F
34. În România, ***ANS: T
35. Regula ***ANS: F
36. Efectuarea ***ANS: T
37. Gradul ***ANS: T
38. Din punct ***ANS: T
39. O societate ***ANS: T
40. Principiul ***ANS: T
41. In Romania, ***ANS: F
42. Bugetele ***ANS: F
43. Efectuarea ***ANS: T
44. Rolul ***ANS: F
45. Bugetul ***ANS: F
46. Regula ***ANS: F
47. Gradul de ***ANS: T
48. Execuþia***ANS: T
49. Conform***ANS: F
50. Bugetul ***ANS: F
51. Din punct***ANS: T
52. În condiþii ***ANS: F
53. Funcþia de ***ANS: F
54. Guvernul ***ANS: T
55. Nu este ***ANS: F
56. Scutirea **ANS: F
57. Literatura***ANS: F
58. În România, ***ANS: T
59. Convenþia ***ANS: T
60. Conform ***ANS: F
61. Regula ***ANS: F
62. Efectuarea ***ANS: T
63. Scutirea ***ANS: F
MULTIPLE CHOICE
1.
ANS: B
2.
ANS: B
3.
ANS: D
4.
ANS: A
5.
ANS: B
6.
ANS: A
7.
ANS: B
8.
ANS: A
9.
ANS: A
10. ANS: A
11.
ANS: A
12.
ANS: B
13.
ANS: D
14.
ANS: C
15.
ANS: C
16.
ANS: C
17.
ANS: C
18.
ANS: B
19.
ANS: A
20.
ANS: C
21.
ANS: C
22.
ANS: D
23.
ANS: C
24.
ANS: D
25.
ANS: C
26.
ANS: A
27.ANS: D
28.
ANS: C
29.
ANS: B
30.
ANS: B
31.
ANS: D
32.
ANS: B
33.
ANS: B
34.
ANS: B
35.
ANS: D
36.
ANS: D
37.
ANS: B
38.
ANS: A
39.
ANS: B
40.
ANS: A
41.
ANS: B
42.
ANS: A
43.
ANS: C
44.
ANS: D
45.
ANS: A
46.
ANS: D
47.
ANS: B
48.
ANS: D
49.
ANS: A
50. -
53.-ANS: C
54.-ANS: B
55.-ANS: A
56.-ANS: C
57.-ANS: D
58.-ANS: C
59.-ANS: A
60.- ANS: B
61.-ANS: D
62.-ANS: C
63 -ANS: C
64.-ANS: A
65.-ANS: C
66.-ANS: A
67.-ANS: B
68.-ANS: A
69.-ANS: C
70.-ANS: B
71.-ANS: A
72.-ANS: B
73.-ANS: C
74.-ANS: C
75.-ANS: A
76.-ANS: B
77.-ANS: A
78.-ANS: C
79.-ANS: B
80.-ANS: D
81.-ANS: C
82 -ANS: A
83.-ANS: D
84 -ANS: B
85.-ANS: B
86.-ANS: B
87.-ANS: C
88.-ANS: B
89- ANS: B
90.-ANS: A
91. -ANS: C
92.-ANS: C
93.-ANS: C
94.-ANS: C
95.-ANS: D
96.- ANS: C
97.-ANS: B
98.-ANS: D
99.- ANS: C
100.-ANS: B
101.-ANS: B
102.-ANS: B
103.-ANS: C
104.-ANS: D
105.-ANS: D
106.- ANS: C
107-ANS: A
108.-ANS: A
109 -ANS: B
110.-ANS: A
111.-ANS: C
112.-ANS: D
113.-ANS: C
114.-ANS: A
115.-ANS: D
116.-ANS: B
117.-ANS: D
118.-ANS: B
119.- ANS: C
120.- ANS: A
121.-ANS: D
122.-ANS: C
123.-ANS: B
124.-ANS: D
125.-ANS: C
126. -ANS: C
127. -ANS: C
128.- ANS: C
129.-ANS: A
130. -ANS: C
131.- ANS: B
132.- ANS: A
133. -ANS: C
134. - ANS: C
135. - ANS: C
136. -ANS: A
137.
a. A+D+E
b. B+C+F
c. B+C+E
d. D+E+F
ANS: B
edit by mishu
Data viitoare mai multa atentie ....
http://www.spiruharet-bz.myforum.ro/publicarea-subiectelor-grilelor-de-pe-site-ul-ush-interzisa-vt1509.html |
|
| Sus |
|
 |
|